Här har jag samlat vanliga frågor jag får och svaren på dom. Om du har några andra frågor som ej är med här, kan du fylla i mitt formulär på Kontakt-sidan så besvarar jag dom.

Kostnader för besök
250 kr för både nybesök och återbesök. Frikort gäller. Betala gärna med Swish. Är du under 18 år eller över 85 år så är besöket kostnadsfritt. Jag har även avtal med Region Stockholm och tar emot frikort samt samarbetar med Falc Healtcare och deras försäkringspatienter.

Swishnr 123-521 90 43
Betala gärna dina besök med Swish. Detta Swishnr går till mig och mitt företag. Använd nedan QR kod i Swishappen, så läggs betalning 250 kr och betalningsinformationen in automatiskt. Sedan är det bara att godkänna betalningen.

Betala gärna med Swish.

Uteblivet besök
Eller avbokning inom 24 timmar före inbokat besök, debiteras med 400 kr. Gäller även för personer under 18 år och över 85 år. Frikort gäller då inte.

Återbud
Det går att avboka besök och återbud kan lämnas på vår telefonsvarare dygnet runt. Ring 0175-54 70 24 (direkt) eller 0175-54 70 00 (växel).

Tolk | Translator
Om du behöver en tolk för ditt besök ber vi dig att kontakta oss omgående, då det tar lite extra tid att ordna. | If you need an translator for you visit, please contact us directly, as it takes some time for us to arrange this.

Samarbete
Jag samarbetar och har regelbundna avstämningar med läkare, paramedicinare och psykosociala teamet på Rimbo Hälsocentral. Detta gör jag för att säkerställa att du som patient får bästa möjliga vård.